22 June 2011

'WE ARE NOT PERFECT'

:: salam ::

harini nak join contest lagi la.
contest ni jumpe kt blog Nanad!
contest from HaZiRaH.

if nak tau lebeh lanjut sal contest ni,
please click below banner. ^_^


hah, so mesti sume dah tau kan details sal contest ni.
n jom tengok syarat2 penyertaan die plak.


alolo,comel sgt kn.hehe.

tanpa buang mase, meh nak tepek gambau!
hehehehe..

click pic tuk pertambahan saiz

tadaaaaaaaa!! its my Effendi n me!! we're in RED!!
hehehe, bukan senang nk pakai same kaler ni taw.

ceciter saat pertemuan pertama plak..
ceciter ceciter, ngeeeeeeeeee..

" januari 2007 x silap..kami berjiran mase duduk rumah sewa kt pD time study dulu..aku x kenal die, x kenal rupa die..tp die slalu perhatikan aku..(mood prasan jap,jgn kacau!) tp die x brani nk tegur aku, jantung bedegup kencang katenye,hehehe..(dh kapel bru bgtau) after SETAHUN, baru lah die ade keberanian nak tegur aku..lame kan?then 1st time we met dekat depan rumah aku kot.hahahaha.gegel lututttt..then kitorg bekawanbekawanbekawan terus TERkapel..hahaha..n skang da masuk tahun ke-3 hubungan kami.."

^__________________^

tapi yelah kan, WE'RE NOT PERFECT katenyeeww..
mestila ade berselisih faham, bertekak, beramuk bagai.
takkan nak bahgie manjang, lemak kau..haha

tp aku bsyukur kerana dapat pasangan yg penyabar, pemahap, pemaham, pengalah, pelembut, penyayang, pengasih, pencinta, perindu, pensporting, penggilagila, pengecoh dan banyak lagi PePe yang laen.hahaha.

aku pulak pemarah, pendengki, pengganas, pembuli, penganiaya, penyusahkan die, hahahaha.. :p
saborrr jelaaaaaaaaaa..



kita berbeza kerana kita saling melengkapi.
^__^

dah2!! sape bace harus join contest ni k!!
tarikh tutup 30 JUN!! sempat g nih nk godek gambau.haha.

:: sekian ::


** sejak 2menjak ni aku suke plak pakai baju merah..padahal aku punyelah tak suke sebelum ni,hehehehe.

10 budak menulis:

cendawanpink said...

hehee..cantek3..:D

"kita berbeza kerana kita saling melengkapi" <-- aku suke..ayt sllu aku ckp gak kalo nga gado..ahahaa..

tat!n said...

hehe,klo nk tau aku maen taip je tu taw.bile bace balek cm best plak ayat tu kan.hehehehe.
thanx! :)

Pupel Liyana said...

kau lawa wei pakai merah:)

cendawanpink said...

hik3..bese laa..:D
eh tempat ko jmpe kekaseh mcm dekat2 ngn tempat aku je..wakakaa..

tat!n said...

pupel: tah la,aku rase x mnarik.haha.bleh gitu?laen la nanad,pencinta merah. :p

nanad, hehehe..daerah dan kawasan same.cume ko dlm poly,aku luar poly.ngeeeeeeeeeee..

cendawanpink said...

tatin : ahahaa..aku tak pencinta merah..tp merah beri byk tuah utk aku..kah3..boleh ekk..:P

aah..daerah sme la tu kn..:D

Hustler said...

Kompom-kompom aku taleh na masok an?? huhuhuhuhu

tat!n said...

nanad: byk bg tuah ea..hehe,untung la.. :) oh rindu pd..aummmmmm.. :p

Mawi: heheheheh..no komen!

EB said...

Untungla..
Dpt gmbr bersama..
Eb da xda siapa nak gmbr bersama..
Xpela biarla eb ambik gmbr org je..
Btw good luck.. Eb x blh join contest ni.. X ckup syarat...

tat!n said...

alaaaa EB ni..sedeynye la ayat..huhuhuh..sabor ye..cinta takkan dtg kalau x dicari..kalau cari,pasti jumpa!! *cehh tiru ayat tomok* :p