10 June 2011

Nak boleh?

:: hye ::

malam tadi kat rumah tinggal berdua je dengan housemate, cik yunumi chan.
perut masing2 dh lapar, n xda makanan kat rumah.
tibe2..blink!!
g mid vel jummm,heee.g makan.
terdetik nk makan pizza, sebab kn ade less 50% every monday to friday..
so kami tak lepaskan peluang la..hehehe

da sampai mid, melencong dulu.
cuci2 mate, biase lah pempuan kan..hehe
then kt centre court tu cam ade yg mnarik pulak.
singgah le kejap,heee
Biotherm punye promo,baek punyerr..hee
aku ngn umi pun singgah la,sbb kene offer utk check our skin.
sape tanak kan,hehehehe.bnde percuma. :p

hmm,mcm2 yg die cek taw.
kite punye kelembapan kulit, keanjalan kulit, pigmentasi, wrinkles, sensitiviti kulit n pores.
as for my skin, dehydration katenye..kulit kering,hehehe
only 33% je kelembapan kulitku.hee.n a lil bit oily..so kene minum air banyak2 n guna moisturizer slalu.
keanjalan 97% kau..tnyata masih muda,x pecaya??tengok pp den la..klo pegang melantun balek jari kau weh..hahahahaha.. :p
pigmentation, normal.
wrinkles,non hado lagi..heee,mak aku dh ade la..
kulit pn x sensitif, normal aja..
pores pn normal,x besor sgt lobangnye.hee
buttt i've uneven skin colour,wuwu
overall,masalah kt skin aku ni cuma agak kering je.
n my skin is under NORMAL SKIN level.yeay!! =)

same goes tu yunumi chan,same je problem kitorang.
hehehehe..so bleh la share product same2,hahaha

then gadis biotherm tu suggest la ktorg gune product die.
siap cube try test lagi kt tgn kitorang.
sangat best kene layan gitu,ngeeee.

starts from cleanser, toner, serum, moisturizer, scrub/mask
sume pun bestt!! harge pun bestt!! heeee..besela tu kan..

okeh ni cleanser die. rase cam nak beli la nanti. bolehhhh??rm90.

ni plak serum die. katenye akan nampak perubahan dalam masa 5 hari.
kulit lebih cerah berseri n lebih sekata.i like! rm215.

mask/scrub die.ni pn best.sejukkkk je.hehe.rm100.

haha,menangis pulak tengok harge die.
kalo buleh nak beli tiga2 di atas.
tunggu lah dapat bonus asb ke,wit kwsp ke.
wakakkakkakaka..verangan je dulu k.. :p

n then..pegi melantak sebab jam dh kul 10.
kang tutup pulak pizza tu kan.heee
set for thursday is, blablabla pizza (x ingat name die) n blablabla meatballs (pon x ingat name)..n best sebab dapat chicken soup for free selepas kenyit2 mate dgn abangla pizza tu!!wakakakka.tektik kotor.
*eh aku tak la keji camtu sangat nk bende free kan,haha.dah die bg free telan jela!!ngeee*

da kenyang balek rumah potpetpotpet men tenet lepastu dua2 tebongkang tak sedau diri dan tidur dengan tak tutup lampunye,haisssssssssss..bangun pagi terus menyesal sebab tidur dalam keadaan tak sedia. T_T

dah lah! panjang lak bebel.
padahal nk citer sikit je tadi.hee.
^___^

:: bye! ::



5 budak menulis:

Syafrina Utopia said...

umang aiii muranyeeee..bli kan utk rin skali ek..pakai duet KWSP pon xpe..^_^v

Pupel Liyana said...

tak mampu wei nak beli ni

tat!n said...

ryn,hahahaha.'murah giler' kan.. :p
mmg x dapek la,duit kwsp nk wt kawen.lalalalala.. :p

pupel,hahaha.aku pn x mmpu.mmpu memblog je dulu..kot2 jd knyataan.haha

cik mas said...

ok ke produk tu tatin :)

tat!n said...

cik mas,tah ler.kite pn tatau.baru berangan nk guna.sbb tepengaruh ngn promoter tu,hihihi.