20 June 2011

Membolingkan Diri..kerana diriku begitu berharga! hahaha..

:: hye ::

bertemu kembali,hee.
tajuk takleh nk pegi kan..

semalam, family aku yg area Lembah Klang (wah skematiknye) telah mengadakan perlawanan bowling 25 pasang mata di Sunway Pyramid.heee.kenapa 25 pasang mata?sebab ade 25 peserta,hahahaha..
the game was successful cheerful happinessful n whatsoeverful else?haha. (jahanam BI)
family aku agak ramai jugak lah kat KL ni, dari spupu2, makcikpakcik, atoknenek segala. Family Hamzah Takim katenyewww.. :p
kitorang memang rajin lah jumpe, wat makan2, kenduri2 selalunye.
tapi ni 1st time wat game. seronok jugerr, pasni leh wt lagi.hehe
pahtu beli hadiah besau2 okeh!!

untuk game semalam.,we ols book 4 lane,ingat x ramai.
tp skali ramai kn,penat lah gak nak tunggu turn.hee.
peserta yang hadir membolingkan dan melongkangkan diri terdiri drp:
Tok Ngah Ari + Wan Ngah (champion tu atok sorang ni)
Tok Ngah Ridzuan + Wan Cu (veteran sbaye mak pak aku nih)
Maksu Lin
Makngah Nomi + anak-anak
Pak Iman + Pak Azim + Pak Amir + Mama Rin
Makcik + Cikwan
Bibik + Cik Farib
Along + Emmy (kakak ipau aku yg mengandung ni pn nak maen jugak)
Qoyueb (adik akk ipar aku)
Alang + Tatin (alang aku terel sikit je dari aku,hua3)
Jaja (lone ranger,mne abg adik ko weh x join pn)
Izzah (wakil Selayang ni, tp kalah.hihi)

eh pesal x cukup 25 orang ni,hahaha.gasak!
aku salah kire kot,. :p

walauapepunterjadi, kami sangat enjoy!!
hehehehe,seronok.penat sorak.
aku menang sorak je lah, asalkan bola x baling ke belakang sudah.
pasni WAJIB repeat okeh!!
hadiah pn best semalam,.
paling best spupu aku si jaja tu la,
dah la pengalah, dapat hadiah paling hebat.
iron die dapat!! macam adiah kawen lak ko dpt ea.haha.
aku?dapat tabung jeee..hahaha,takpe la.aku kn suke menabung. :p
cik farib aku lagi kesian, dapat keychain je.keychain TEDDYBEAR!!hahaha.

dah, mari saksikan gambo yang ade ni ha.
sikit je aku snap, sebabnye aku malas!
sebab ade kamera lagi canggih dr kmera aku.
alasan keji.hahaha!

antara contestant yg terawal sampai,haha.semangat!

tpaksa amek gambo sendiri,lepastu gegau. T_T

chet! diorang lagi.

hah, macam x ramai kan. nanti aku uplod pic yg ramai minggu depan. :p

ibu2 yg beranak kecik pun membolingkan diri ha..

ini budak suda titon.agaga~

checkin toilet sbentar.haha.

hadiah.sume pun dapat, jangan risau.hehe.

ngeeeeeeeeeeeaaa.. ^___^
lawak la pic ni, ce carik sape yg x gerak.hahaha!

thanx pak Iman sebab sponsor adiah lebey.hihi.
patot la,baru dapat APC.huahuahua.

:: arigatou ::


** pening ek tengok pic tu laju sangat bergerak..hahaha

4 budak menulis:

nur aishah bte abd hadi said...

aq rasa yg baju putih free hair tu xgerak2

tat!n said...

haha lawak btol.penat aku gelak tgk balek pic gerak tu. :)

heart tamimi said...

meriah lak ai sepupu2 ko neh yg..
sukoo den nengok ea..

tat!n said...

hehe meriah tak hengat.sronok dapat jmpe sdaro maro an.. :)