07 February 2011

ehhhhh..!!

:: saLam ::


kenapa aku malas update blog?

kenapa aku da lama x update blog?

kenapa aku takde idea nk update blog?

kenapa aku rasa nk buang blog ni?

kenapa???

????

???

??

?

ciss, mane la aku tau nape.ngeeee :D



MALAS laaa..heee

no idea, but too many cerita..

last2 aku gelak sorang2 jela kat umah,hehe


nak tau x, kan cuti seminggu mase CNY aritu kan..

baru ingat nk lalalala dengan kawan2 kt kampung tu,

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

tapiii.

tapiiiiiii..

*bukan tapir ye kawan2*

tapiiii..

T_T

aku dilanda demam kadang2 panas kadang2 sejuk.

wuwu, ape tu? tah laa..yg penting selera makan aku hilang!

pehhh, berlapar ari taw. kesian.

pastu pastu pastu!!

seluar jeans aku da longgar sekarang, uwaaaaaaaa T_T

tamo la kurusss..da la aku ni ta penah2nye gemok,huhuk.

disebabkan demam melampau sampai sminggu,

aku terperuk jela duk dalam gumah tu, jadi budak baek.

tak dapat kua ngn paa, ain, kaklong, piqah, miza, wani bla bla bla..


then ari jumaat raye cine tu aku balek kg!

bwk hati yg lara sebab demam tu.

cehh! tipu! balek kg sebab de kenduri sabtu ngn ahad.

ngeeeeeeee.. ^_________^

demam beransur pulih sebab jumpe ramai family tersayang yang sengal2 ubi asek makan berborak makan berborak,hahahaha..

terus demam pun hilang sikit2, tapi ade lagi la rase demam skit..

semalam last day kt kampung,

da ramai spupu2 n macik2 aku yg demam gak!

heee, bejangkit ngn aku ke??

tapi dorang sume memang dah nk demam mase mule2 balek kampung tu,

jangan salahkan den!! hahaha..kesian kan kami demam same2..

sehati sejiwa sedarah kami ni, =)

dulu mase virus sakit mate melanda,

abis sume kene!! haha

sedarah kan kan kan?? wakakakakka.. ^_________^


semalam dapat balek KL dengan tenang sebab x jem langsung!!

hebat x hebat x??ngeeee.

kampung aku kat simpang pelangai, pahang.

slalu mmg akan lalu karak lau nk balek KL.

tapi semalam amek jalan laen,sebab jalan dah jem.
*mengikut sumber yg dipercayai*

lalu kuala klawang tembus seremban,

then laju2 naek lekas.

pehhh! memang lekas sampai kL tanpa secalit jem terpalit.

haha,ayat bangga gile kaw.mentang2 ko telepas kali ni.hee.

so gembira la...leh senyum lebau2 gini ^_________________^


k lah, malas nk bebel panjang2.

gambar? tak ado.

den maleh nk transper tang hempon.

harap mahap, bui bui ^.^


** laparrr..krukk krukk..alek kang nak tapau DOUBLE  prosperity burger..ngeeeeeeea

7 budak menulis:

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

jangan buang la ngot.....

tat!n said...

haha,taleh eh..
abis da tatau nk mrepek ape..

heart tamimi said...

jangaannnnnn la malassssss hapdet..
tatin den aksiden ahad lopehh..huk3! ='(

zOeY zAu YaH said...

sindrom kemalasan nih haha..
hai saya follower baru..moh ke blog saya..ada mekap n lain..klik sini..zoey zau yah ska-ska hati

tat!n said...

pujie: rindu i mrepek eh syg?hehe.u eksiden ktne yg?laaaa,truk x?huhu.cite r kt blog..

zoey: hye new follower!hehe.kte tgh mls ni sbb kje byk sgt.nt free2 kte jengah blog awk ea.. ^__^

sue. said...

xmau larh...tak best nnt..xckup korum dsk blogger..hee

tat!n said...

hehe,dun worry sue.
i'm not quit.
cume sgt mls je,haha