10 February 2011

okeylah okeylah..nak update la ni,hehehehe

:: saLam ::

akhirnya aku berniat nak update harini sebab keje settle awal,
hehehehe,rajin giler aku kan?mane nak caik tatin ajin gini.
*padahal terpaksa rajin, kalo x keje btimbun*
T_T

harini nak cerita apa ek?hee.
sebenarnye aku da taktau nk crite ape,
da x eksaited nk bcerita, tu yg terabai tu blog ni.
anono,siannye blog mama ni..hahahaktui!! :p
padahal banyak je aktiviti aku buat slame aku hilang ni.
saje je malas nk crite..haha

macamni macamni,.
disebabkan harini tanggal 10hb, maka..
jeng jeng jeng!! hehe..

aku nk ucapkan kt diri aku n 'kawan baik' aku:
'Selamat Ulangbulan Percintaan yg ke-32 Bulan'

hohohoho!! lamenye lamenye cm x caye plakk..ngeee
eh,td kate kawan baek an?auta tul aku,haha.
saje mengaburi mata pihak lawan.
eh,celaahhh maneeeeww lawannyewwww!!!
*cakap style rempit jap. lew; kew; nyew. rase nk sumbat stokin dlm mulut org ckp gitu.ahhaha*
sila jgn terasa eh sape2 pn. ^____________^

aku sememangnye tak terasaa la kan.
sebab aku dah takdak hati.
hati aku dah kena curik.
kongajaq btoi lah sapa yg curik hati aku tu.
^__________________^ 

die ni la yg btanggungjawab mencurik hati aku.
bawak lari jauh2 lak tu,haishhhh..
da la kuat makan plak tu!! tengok tu,1 periuk die blasah!!ngeee..

tapi takpa la pun..
aku dh curik balek hati die sbagai ganti hati aku yg hilang tu.
heheheeh,manis kan?same2 curik..
wekkkkkkkkkk,g muntah cepat korang!!! :p




ehh,kau lagi..
lagi lagi gambar kau.
huh! :p
prasan x,gambor die sume ngn makanan.
patot la makin 'kurus'..hahahha

tapi sian die, aku paksa die diet.
n die ikot ckp aku.hahaa.
ari2 die makan biskut + roti + kropok je.
ngeeee, kejamkah aku?? tak kottt.. ^__^

k lah, enaff for today.
maybe la,hehehe

last but not leasttt...
 gambor aku brangan la plakk,
tak geti2?hehe.
tuan tanah pong nk enteprame.ngeee

 ni pic depan gumahh, horror kn umah aku?
hehe,gelap la pic ni.guna kamera murah mmg cmni. T_T

ni pic januari 2009.
ko ade?hahahaha.


:: adios amigos overdose ::


** hamek kau,skalik da hapdet kemaen panjang..ngeeeee

6 budak menulis:

NaDia Aziz said...

eppy anniversary ke 32 bulan uols..!!
(^_^)
hehee..

mRs pOpeYe said...

aku pun ulang tahun 10hb...hurmm tp aku nk kire dr tarikh mane erk?? hurmmm byk nau tarikh...cmne ???

heart tamimi said...

haaa..besok hapdet ag yo..hihi

patot la pendi bulat den tgok..mkn sumo ea xagk2 haha..ko tuh yo mkn byk tp xbulat2..pp yo makin bulat..hahaha.. =)

tat!n said...

tharu btol aku ngn korang ni ea,laju jek komen.hee.takde keje ea?opsss!hahahaha. :p

nanad: maceh u oss..hahaha

wani: kire dari tarikh kapel la.kalo tatau mkne kapel tnye mawi.hahaha.

pujie: hahaha,eden cm beso la.pp yo tsombol2.ngeeeeeea.esok hapdet laie?tgk laaa..ngeeee

Lovely Fieyza said...

hah.. kawen nt jgn lupe jemput aku nih.. nt aku bg alamat umah, opis.. jgn tak antar kad lak.. hihi

tat!n said...

hehehe,dun worry.
aku ajak sume dsk. :)