11 February 2011

aku, dia & vintage photo contest

:: saLam ::
korangg,tadi mase jalan kt blog ecah aku tjumpe 1 kontes.
menarik kontes die.n aku bminat nk join.
walaupunnnnnnnn aku tak geti mane pn hedit gambau.ngeee.
so memandangkan tgh free2 ni,meh la melayan diri
memasukkan diri dlm kontes tesebut.heee.
nk tau syarat n hadiah yg dipertaruhkan??
teruskan membaca..ececehhh,ngeeee
^_____________^ 

 --------------------------------------------



n ini syarat nye okey~
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal
**update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge
4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..
*xyh copy syarat pun xpe*
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu 12 MAC 2011 5 MAC 2011 25 FEB 2011 wokey...
**b4 wa blk msia nk end kan contest**
10)gmbr boleh tukar 2kali sahaja n limit 5 keping

itu hadiah aaa smpai nombot 3
nombot 1 wa kasi ini.
.
.
**fujifilm instax mini**
**polaroid camera...hrga estimated 6000yen**

nombot 2 dan 3 lu olang boleh pilih mana2 patung dlm wa punya entry sblm ini..lu pilih bukan wa pilih..
wa pilih itu pemenang bkan sbb itu lu punye comel tp lu punya kekreatifan gmba itu okey~
cool down sbb tmpoh ms byk lg! so choose ur best pic okey!


---------------------------------------------

hah, tu sume aku copy dari blog penganjur kontes
malas mak nak taip2 ni..heee
 tapi kan tapi kan tapi kan..
yg paling wat aku teruja nk join sebab hadiah die.
gempak gilerrrr,hahaha..sape tanak kan..
so join jela,bukan kuar sen pn nk join ini kontes.
ada butut x ada butut x?ngeeee..
sooo,gambar yg aku pilih ialah..
jeng jeng jeng..
-

-

-

-

-
No.1
okeh, ni pic asal.
tatin n bigggg bear!!

after da edit sebarang dua,
ni la hasilll..hehe
tau la tak lawa,jgn gelak!! T_T
No.2
 hee,gambar anak2 kt rumah jadi taruhan

over ke eh aku hedit?hahaa
yg penting i laikeeeeeeeee..
^__^

nak letak lagi leh x?
ngeee,over plak an.
tp takpe la,max 5 kan3?
jap3 g edit japs.

No.3
 ni pic asal.time ni mase smbut bday aku.
thanx kawan2 yg wt suprise. :)


 setelah aku edit jadi la gini.
bajet cm zmn dolu2 pkai kodak sgale.hee


oklaaa,tu je gambo yg dipertaruhkan.
harap2 tukang anjur kontes choose me as a winner!!
^_____________^

dengan ini, patik yakni peserta kontes ini
ingin mengetag 3 org rakan patik
yang pertama: cik puan Nanad
yang kedua: cik puan Fauziah
yang ketiga: cik puan Suharti

doakan sy menang.
thanx! :p


:: sekian ::




** pehhh, lame gile aku wat entry ni..dari pagi tadi kottt..hahaha
 

8 budak menulis:

heart tamimi said...

aitttt..den kono tag gak ea..hihi..owrite t den buekk yoo..adiah menarik an an an..gud luck! =)

tat!n said...

hehe,bwt tau syg.
ne tau kot2 mng.
best kan adiah?heee

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest tatin!! ;)
sumenye ade beruang eh hahak
gudlak ye ^o^

tat!n said...

ehhh,.haah la pakcik kamal!!
sume pic pn ade beruang.
baru prasan,ngeeee

tpengaruh pakcik kamal kottt.. ;p

sue. said...

HEE..OK TATIN SYG...AKU MASUK NA.....YAY

tat!n said...

sue: cepat2 masuk,hehe.ne taw menang.ko kn kretip!!

kamarukom said...

hahahahahahahahahahaaaaaaa!!! ade ade adeeeee!!! silap la tatinnnnnn!! alolololooooo jgn merajuk deh!! kekekekeke....siap ade je dlm list tuh hahahaha...my baddd!! jgn merajuk ye tatinnnn!! :p

tat!n said...

huh,kejam r ko ni komkom!dush3!
tapi takpe la,tak leh mng pn.hahaha.
mst rmai kne cm aku ni kn,mmg nk kene ko ni bapak bear!hahaha