23 January 2011

Contest Wajah Tanpa Make Up!

:: saLam ::
mase tgh rayau2 kt blog membe tadi,
aku termenarik kt 1 contest ni.
penganjurnya is SEHA. :)
so, i wanna joinnn!!heee.

lagipun nanad da awal2 tag aku,ciss!
so mmg tpakse buat la kan,hehehe
menang kalah blakang kire,janji aku join kn?
lagipunnnnnn.. . . 
ni 1st time aku nk join kontes! hihi
ku berserah jelaaa..
buat pn men redah je haa,hehehe..
so,lets read the T & C.


SYARAT-SYARAT


    1. Mestilah perempuan dan warganegara Malaysia sebab susah aku nak mengepos hadiah (lelaki juga boleh masuk contest kalo rasa diri anda cantik..)
*checked!*
2.  Kene jadi follower aku (bukan giler glamour ok) 
*done!*
3.  Letak banner contest ni kat side bar
*done!*
5.
    4. Letak gambar yang korang rasa paling cantik tanpa make up ( gambar mestilah yang terkini… ) 
*done! tapi tak cantek pn T_T *
5.  Tag 5 orang kawan anda 
*done!* 
6.  Komen kat entry aku ni and jangan lupe bagi nama dan korang punye entry link ...serta emel anda..senang nak bagi tau kalo anda terpilih...nak kirim hadiah kan...juri adalah rahsia
*also done!*
PENGUMUMAN!!!!
Tarikh tutup bagi penyertaan adalah pada 24 Februari 2010
so, anda boleh la amek masa untuk berposing sehingga kamera cair..
hehehe,da bace syarat2 tu sume?
kalo sape2 nk join kene la follow syarat di atas. :)
so0o0o..gambo yg dipertaruhkan ialahhh..
tutup mulut dulu,jangan ketawa!! ;p
 

tadaaaaaa!! 
*setelah seharian aku belek fon carik pic yg x bemekap -_-!

hah,ni baru je snap tadi taw.hehe.
tak caye tgk tarikh,fresh dari ladang gitu. ;p
time ni aku baru nk bersiap,baru pas mandi.hee
nak alek kL jap agi,weehuuu!!
sanggup aku sarung tdung jap,amek gambo.
khas tuk kontes ni taw SEHA!! sila terharu cepat!! hahaha

hah,ni g satu nk letak gak.hehe
also without mekap.
mase ni kt rumah,saje test2 tudung.heee.
tengok la aku edit pn bongok2 je,hahaha.
pc kt uma bapak aku ni xde fotosop la nk edit2,
n aku malas donlod.heee.

dengan ini,aku nk tag follower2 baru aku. 
(xbpe baru la)
1. intan shafina
2. cek gadis
3. nina
4. shasha cikserama
5. anayana 

yang laen2 pn sape2 nk wat sila2 lah ea..hehehe
oklah cik seha, sy harap awk pilih ler gmbo ni sebagai salah satu pemenang eh,plessssssssssssss..hahahaha
*mintak kaki ini budak*

k, adios amigos overdos?
hahaha,babai ^_______^


:: Sekian ::


** cam seronok plak join contest ni kan..hehe..pasni nk join another contest plak ahh..heeee 
 

10 budak menulis:

NaDia Aziz said...

tatin : ehehee..
kn aq da ckp..
dak DSK ni xmekap lawo..
mekap lagi la lawo..ngee.. (^_^)

tat!n said...

hehehe,so aku leh mng r ni?wakakakakka.
u pn cantek gitu tanpe mekap.hee

heart tamimi said...

molek yo den tgok yg..
pasti monang neh..hihi..contest muke bru mangon tido ado x? hoho

tat!n said...

celah manee molek nye..haha
contest muko baru bgn tido?
hahahaha.ko la buek yg.nt den join. ;p

sue. said...

aku kalau masuk contest ni..sume orang termuntah syg....muke aku cam.........xtau nak ckp ape..heee

tat!n said...

sue.masuk jelerrr..ko tu da natural beauty la,tayah mekap da lawa syg,hehehe..

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

memang muke tak mekap cam ni la..yang penting kita kene berani...

tat!n said...

hehehe,btol3.cepat pilih aku juara!!hahahaha

Sumayyah Nadhirah said...

agak menarik hahhaa

tat!n said...

menarik kn?cpt buat!!hehehe