11 February 2011

sape tengok TIRAMISU last episode semalam????

:: saLam ::

hehe,soklan kemaen panjang ye x..
so,sape tgk semalam??angkat kakiiiii..!!!! :p
alaaaa, cite Tiramisu kt TV3 yg pukul 7 sampai 8 malam tu.. 


aku tengok gak la, men eksaited ko nk tengok.
ye r,penat la follow dri awal lau tak tgk ending kan..

pehh, aku ingat happy ending la kan..
*ehh smalam tu mmg happy dh,tp happy2 buah je*
bagi aku laaa..hehehehe
ye r,sian kat Tina tu taw.
Dani pn bengong gak an, maen2 prasaan Tina tu pehal??
*emo di situ yerr*

cite ni besttt,.comel..kiut..miut..sronott..
tapi leh tahan lembap gak an..
lembap tol lah Dani ngn Melur tu ketchap prasaan masing2.
ape la ego bebenau tanak terus terang kan..

Melur ni nape ego sangat?

Dani pn same,lembap leh tahan.haha

hah,ni sume la ni..kpantangan aku org ego2 ni kan..
spanjang episod aku memekak je kt ousemate aku,ngeee

tp overall, aku suke la cite ni sbenanye.hehe.
lagi2 part Yana gedik ngn si Faris tu kan.
hahaha,menjerit2 aku gelakkan lawak bodoh dorang tu.

semalam tu part yg dalam kete tu,
yg Faris marah Yana tu kan,die kate Yana ngade2..
hahaha,padan muke die.puas aku gelakkan.
berjaya gak Faris jadi 'jantan' di situ..wakakakak
yang paling taleh blah time da kene drop kt situ..
leh lak ade 'pokok misteri' tu..
ala-ala Penunggu Gunung Raya la plakk..hahahaha
siap de sound effect g,
'Pat pat siku lipat sape cepat die dapat'
wakakakakka,.kelakar btol lah part tu..
guling2 aku gelak.. ^_________^

dah laaa,potpet potpet je aku.
jum wat keje kengkawannnn!!
ngeeeeeeeeeeeeea..

:: sek!an ::


** mood rajin menghapdet pagi2 dh datang you osss..hahaha 

10 budak menulis:

Yan said...

aku tengok citer nie..memang kesian giler dekat tina..dah siap sume tup3 dani takmo kawen ngn die..aku geram ngn benny sebab bagi idea kat melu sabotaj dani kawen..jaaat tau..tak suke ahkak!

aBoi said...

aku tengok gak..kecian kat Tina..

sue. said...

hehehe...smlm xbole bla nenok dani bilang.."takde selerra.."
hhihi

Lovely Fieyza said...

aku pun benci gak ending die tu.. ape laa.. cite dah best dah..
cian kt tina tau.. muka dani langsung takder rasa bersalah.. blajar tinggi jd chef.. jp mcm blurr je.. faris tu lg bagus..
hihi.. tp ending faris n liana seronok..

tat!n said...

yan: rilex2,ko pn emo cm aku eh.hehehe.tu ah,sian tina.patot cite ni pjg lg taw,tnjuk tina balas dendam lak.hahahaha.

aboi: thanx follow aku,hehehe.hmm,tula kn.ish spe la nk jd bf tina ni. ;p

sue: kan3?kt bilik tu.takde 's'ele'r'a..haha,slang laen mcm..

fiza: hehe,aah2.aku lg ske faris ngn yana tu.bak kate faris, yana suke aku garang cmni.hahahaha.

Hustler said...

Aku nak jadi Bf tina... hakhakhak

Hustler said...

Aku nak jadi Tina nyer Bf... hakhakhak

Miss Tasantek said...

pd aku lar, citer ni bagi kita tau, how hard melur want dani to know bout her feeling.
its hard ok
bukan sesenang ko tulis surat then bagitau kat dani ko suke die..tak..tak semudah itu.
and then tina, she is very kind kind kind person..see, die lepaskan dani bukan sebab tak syg,tp sebab die tak nak dani idup dengan die sedangkan dani syg org lain,
and dani sendiri, die tak sedar perasaan itu ada dalam diri dia cuma die meraskan tina lebih memberi respon dari melur..so die ingat tina lah yg betul2 syg kan die.
now, kite lihat dari sudut lain pula, kalau kita sendiri berada di tempat tina apa yang mampu kita buat?? teruskan juga perkahwinan itu walau kita tau akhirnya nnti kita tak bahagia???
atau kita teruskan memendam perasaan macam melur tu? melur cakap je perasaan die kat Dani and dani yang buat kputusan, at least melur dah bagi tau perasaan die, rejected ke accepted ke, itu terpulang pada dani.
and Dani, dah die tau org yg die syg tu sebenarnya bukan tina, kenapa dia nak paksa diri kawin dengan org yg die sedar bukan org itu yg sebenarnya mewarnakan hari2nya :) so lets it be dat way dear :)

tat!n said...

mawi dh ade bloggggg???erkkkkkkkk..tercekik tulang ayam saiz XXL aku!! hehehe..cayalah mawi..
tp kot ye nk jd bf Tina pn,tayah la sent smpai 2 kali kn.wakakakka..

tat!n said...

tasa: pehh,komen tpanjang penah aku dapat.hehehe.aku tulis entry skalik ngn emo skali,tu yg jd gitu tu.hahaha.tp mmg btol pe ko ckp,mmg susah nk luahkan sgale tpendam dlm isi hati kte..heeeee..gile r kau dpt mesej sbenar cite nih!!ngeeeeeeeee..