14 February 2011

erkkk,.contest again?heee..Mrs. Zach's First Give-Away

:: saLam ::

hye, morning!!
harini bukak blog memembe tetibe kene tag tuk join kontes.
dak ecah yg tag aku.rajin tol die maen kontes.
aku pn da trikot ni,hehehhe

hah, klik link kt atas tuk tahu lebeh lanjut sal kontes ni k.

syarat-syaratnye:
1. korang kena jadi follower belog aku. wahahaha..eceh. kalau tak nak jadi follower pun takpe, tapi peluang follower untuk menang adalah sangat tinggi ok!
2. korang kena lengkapkan ayat, "saya nak menang mrs zach's first give away kerana.....(tidak lebih 200 patah perkataan". kalau korang ada blog, tulis dalam blog korang benda alah ni. kalau takde, buat kat ruangan komen.
3. korang kena hebahkan give away ni dalam belog korang. tepek je banner give away tu dlm satu entri belog korang.
4. tinggalkan jejak korang (blog's address) dalam bahagian komen untuk give away ni.

atau aku singkatkan:
1. follow.
2. lengkapkan ayat.
3. hebahkan.
4. tinggalkan jejak.

hah, senang je kan?hehe
so mari mencuba!! ^__^

"saya nak menang mrs zach's first give away kerana..sebab pe ek?hehehe..sebab kte suke bgambor ler wakk,bese la ppuan kan..hehe..pastu nk try2 pngalaman dihamek gambo,ngeee..kte penah skali jek,tu pn saje2 ngn member kg je..sian x sian x sian x??hahaha..contohnye la kan lau mrs zach bagi kte pluang,kte nk ajak kawan2 kelas mase study dulu shoot same2..pehhhh,mesti gamat!! pilih kite taw!!haha.."

ok dah, panjang sgt menaip kang kene reject plak.
hahahaha,.mrs zach plih kte taw taw taw!! ^______^
* x malu di situ *

tarikh tutup : 20 Februari 2011.

nk tag geng la,nk suh korang wt kontes ni.
1. ayu PA Pengarah,hihi
2. Fieza
3. Sehahahahaha.. :p

:: sekian ::


** x sabar nk tunggu esokkkk.. ^______^

2 budak menulis:

mrs zach said...

wah...geng kelas?? *pitam* tapi takpe. boleh je. lagi happening, lagi stories, lagi moments. kann..chaiyok!

tat!n said...

hehehe,sbb kwn kls kte gile bgambo..ngeee,.thnx sbb wt kontes!! :)