04 May 2011

cerita Hari ini.

:: saLam ::

okeh, kat entry sebelum ni aku kate nak cerita
pasal sedih + gembira + sakit aku kann..?
n semalam aku da post entry tentang sakit.

arini kite bergumbira la plakkk..hehe
ape yang menggembirakan?
siapa yang mengembirakan?
dimana peristiwa yang menggembirakan?
hee, lets cekidaut yaw!

i met her last saturday!
u dont know who she are?
its yuna babe! hee.
tapi tak la jumpe personally kan.
tapi ngadap die wat show personally.
it was fun guys! :)

 kami berempat je yang pegi.
it suppose to be 8. :(
tapi yg laen de hal,itsokey la kan.hee.

yeay! we got da ticket for free!
sebab menang game kat FB.
WhatBerryAreYou2.hee.tapi jija tlg maen tok aku. :p
maceh jijaaa.. :)

 can u imagine how excited we are?hehe

i hate diz bunting.hahaha.bleh?
*coz di sini ade sume jawapan kuiz yg hadiahnye adalah BB Bold
arghhh,tensen3!! nape la aku lupe aku ade snap pic ni*

 then ade photog amek pic kami.ktorg pn snyum jela kan.
sekalik tgk kt atas meja urusetia,pic kami dah siap print.
n we can take it for free! yeay! best sangat.
if dalam 1 gambar ade 4 org, die print 4 keping.
so sume dapat sorang satu.x rebut2.n aku dapat 5! haha.

 line up utk masuk tempat tu.beratur 2nd dari depan tu.haha

 jojo struys,emcee pada malam itu.
cun jek die taw,peramah ya rabbi.hehe

 yeay! da start nyanyi da.walaupun lambat. T_T

 'alamak! my turban tsangkut kat tali gitar la.
malunyerrrr..terlucut suda..' :p

 her SHOES!! i'm in luv with it

 nyanyi ke cakap ni.hehe.

 she said: "elehhhhhhhh.." :p

 "nak i nyanyi lagi satu lagu ke ni??okelah2.."

 hemm,mase ni kitorang da nak balek da.
then ternampak yuna at the backstage.
kitorang2 lambai2 sampai die prasan.hehe.
then she wrote some notes for us.
ask us to stay till the PC n then boleh tangkap pic same2.
but we can't.. T_T

 so, pic ni jela pic terakhir from yuna!!
NO PICTURE TOGETHER2??
T_______T

tapi buat2 gembira jek laaa..wuwuwuwu..

konsert habis dalam 10.45pm camtu laa.
nisa nak balek awal,de date nan bf die.
aku,jija n pendi lak dah kebulur tahap harimau siam.
lagi2 si aku ni,dari tengahari tak makan2.
so kitorang terus cabot je pas abis konsert.
nak pergi makannnnnnn..wuuu,
tu sebab tak pat amek gambar ngan die.
takpe laa,maybe next time kan?
ehh, fyi, kitorang skang da jadi 'kipas susah mati' yuna.
wakakkakakakakak.. 
^____^

** event called Yuna Inspired Secre Concert, held on 30th April 2011, at White Box MAP KL, Solaris Dutamas

** ade beberapa soklan kuiz, satu pun haku tak pandai jawab.sebab aku tak maen game tu n tak tengok rancangan Yuna Inspired kt Astro Hitz tu.hahaha.

** hadiah best..CD terbaru yuna with her signature, tshirt, bunting, frame of Yuna (is it Teekay?hee.she won it) n adiah yang paling wa taleh belah adelah Blackberry Bold!! grrrrrrrrrrr..

** kami sangat teruja, duduk pun line kedua dari depan.dekat sangat.hehe

** drummer hensem. jija suke tu. :p

** ade beberapa orang kate muke aku ngan pendi ngan nisak ngan jijah masuk tv. kt gala tv ke hape tah, hahahah. tapi aku sendiri tak pat tengok citer tu. sedih. T__T

** suara Yuna best sangat! same yg cam korang dengar kt tv tu.

** Yuna comel kiut miut kulit licin wah adore jap. *_^


** lagu terbaru Yuna sangat best okeh! tajuk die MEMO. u ols kene g dengar sekarang jugak!! hehehe..caik kat youtube okeh,comel jek video clip die.

** eh dah laa,over lak merepek.



BYE!!


9 budak menulis:

Cik TTK said...

kipas susa mati dah...hahaha

tat!n said...

cik TTK tanak join kami ke..wakakaka

heart tamimi said...

nk gak g tgok yuna..ajk la den wuwuwuwuw T_T

tat!n said...

hihih,tah bilo laie yang..ni pn kbtulan monang..hee

zOeY zAu YaH said...

best! tp pesen turban dia tu buat dia x cantik lak huhu...

tat!n said...

tp if jmp f2f lawa tawww..heheh

fatien ! said...

best nye jumpe yuna. hihi

tat!n said...

hye fatien!
mmg best jumpe yuna,
tp yuna tak jumpe kite. T_T
kite blk awal la..huuu

tat!n said...

mmg best jmpe yuna fatien.
tapi x best sbb yuna tak pat jmp kite. :P