10 March 2011

CONTEST SAYA DAN GADGET


:: saLam ::
kali ni aku join contest.
again.haha
thanx ecah! (pemberi kontes terajin kt aku)
^__^
contest diberi tajukkkkk...


syarat-syarat nk join contest ni
1) mcm biasa la,msti ade blog n jdi follower blog saya ni, klo tak nak jdi pn tak pe, tak wajib, tpi kalau saya update ape2 lamabt la taw nye
2)kena ade gamba contest yg kt atas ni, klo nk letak kt side bar pn boleh,klo x nk pn xpe,skeati korang la
3)upload 1 gmba je eh, gmba tu msti anda dan gadget anda (gadget tu tak payah canggih2 pn tak pe,enset 3310,psp,camera n ape2 je la )
4) tag sorg je kawan anda, n pasti kan die taw, t ramai2 kesian plak tak taw nk tag sape kn hehe
5)dah siap semua, tnggal kan link anda die ruang comment ye ;))


hadiah pertama::
rm 50 akan di bank in kn

hadiah kedua n ketiga::
tak di pikirkan lgi, hehe

tarik tutup::
15/3/2011... tepat kul 12... ;))
--------------------------------------------------------- 
hee,tu jee..
senang kan?
so pic yg aku pilih adalahhh..
tam taram tarammmmmmmm...
 hihi,wlupn enset sony buruk je.
tapi da lame bjasa tao!
syg iye manyak2,heee

now aku nk tag..


kikikiki.. :p

jgn marah ha...nanti kena juall..
adios!!

4 budak menulis:

heart tamimi said...

haha.."kurus gedempol" ea..
mekasih tag den cik pipi buntal..hik3! =)

weyh,apsal xletak pic ngan cmera pink tuh?hoho =)

tat!n said...

hehehe,tak mnarik la nk lotak.
den tgk ramai yg lotak pic cmtu.
so bg laen skit.
*bajet leh mng r kau tatin*
hahahahahha

Cik Aja said...

rajin ko masok contest ek..
gud luck beb !
=)

tat!n said...

aja,thanx. :)
mane x rajin weh,
dak2 ni rajin tag aku.
hahaha.