04 January 2011

aLhamdulillaH

:: saLam ::

sejak petang semalam, aku happy sangat2!
sepanjang jalan balek keje, tesenyum je sorang2.hehe
mesti orang pkir aku x betol kan..
tapi biarlah! aku suke sangat2..hehe

tak sangka, penantian kami selama ni berhasil.
dan hasilnye sangat menyenangkan hati kami,
melegakan hati kami..
syukur sangat2 ya Allah.. =)

rase gembira sangat dengar berita tu,
sampai nak nangis kegembiraan..
sehinggakan tengah taip ni pun aku da touching..hee
seronoknye seronoknye..heeeee

nak tau kenapa??
siapa yang menggembirakan aku??
jawapannye..... . . . .


dia ni la yang gembirakan saya.. :)
tapi bukan yang kaler putih tu taw.
yang kaler biru tu..hehehehehe

kenapa?
sebab die taklaa hebat sangat,
tp cukup la untuk wat aku senyum lebar sampai ke malam.. :)

" Buat Fendi,
Tahniah sebab awak dah dapat kerja tetap. Org tau, da lama awak tunggu nak dapatkan keje tetap ni kan. Lame sangat awak tunggu kann, da lebeh 2 tahun. Awak tak putus2 usaha siang malam untuk dapatkan kerja tetap, walaupun awak tengah bekerja dengan syarikat laen sekarang. Hari2 awak mintak tolong org 'usha' kot2 ade jawatan kosong mane2. hehe. kan? Tapi kadang2 org tipu, org cakap org da cek, tp sebenarnye tak pun. ;p Tapi, bila org da malas tengokkan jawatan kosong tuk awk, awk pandai cari sendiri kan. ngade tol eh? Erm, tp tu lah kan. Maybe da rezki awk, so semalam awk dapat tawaran tetap tu. wahhh, sonoknye. heeee. Tp org salute lah dengan awak, walaupun selama mane, awak tak penah putus asa kan nak carik keje tetap. Da bape kali awak tukar2 keje kan, tapi awak sabar je kan. Ishhh..kalo org da fedap kot. kan? Pastu mane2 tempat keje awk pegi, mesti bos2 syg nk lepaskan awak behenti. Dorang suke care keje awak,. kan? hehe. Bagus la camtu, nanti kat tempat keje baru keje leklok ea. Hormat pekerja laen, x berkire nak wat keje. Dan laen2. Awk boleh kan? hehe. Gudddddddddddddd.. =) *

ehhh,terpanjang plak ucapan buat si dia.heee
pastu prasan tak, ade brape byk pkataan 'kan' daaa...hahaha
so, ni jela kesah seronok yg aku nk kongsikan.
wlupun korang kate, 'laaaa, ni je pun..x best langsung!'
tapiiiiii,.do i care?hehehe.x kannnn.. ;p

ini budak sangat happy ooh! :)

akhir kate,
'Majulah Sukan Untuk Negara'
*tetibe*

:: aD!0s ::


** gaji nanti open table laaaa sayang!! hahaha

11 budak menulis:

NaDia Aziz said...

whoaaa..cik taty eppy nye..
(^_^)
bagos2..keje leklok..
t leh kwen cpt2..ngee..
jgn lupe jmpot aq.. :D

Anonymous said...

tahniah buat si dia tu erk..
so pasni dah boleh pk pasal kawen..
cepat2 kumpul duit k..
tahniah..
nnt gaji pertama jgn lupe banje aku..
ahahahaa
wanie saleh

heart tamimi said...

syabas dan tahniah la awek fendi..yeayhh! cepat kawen la tatin nti neh.. =)

tat!n said...

NANAD: hee,epy gilee weh..tak sia2 doa slalu.. :) kawen? of coz jmput ko..hehe

WANIE: eh kau ni, mls login kn.gne anon je.hehehe.gaji 1st die kne lanje aku dlu laaa..hahaha

HEART TAMIMI: thanx sbb komen,hye! :)
hehehe, mude lagi ni..kawen lmbt lagi..

PuPeL said...

tahniah..lepas ni leh tawen!

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

tat!n said...

pupel: heee, ne leh kawen g r.. ;p

daniel: thanx for ur comment here! :)
but hey, i dont understand what u're trying to say. i;m so sorry..heeee ;p

wanna @anak pak ndak bun said...

sayang tahniah...boleh cepat2 kumpul duit untuk kawen..hehehehhe..aku

tat!n said...

aku ape?sila smbung ayt anda ye cik wana.hehehe.
thanx! kmpul duit? hehehe..no komen.. ;p

wanna @anak pak ndak bun said...

aku nak taip boleh nek pelamin sekali ngan aku..hahahah..boleh tertinggal lak..hahahaha

tat!n said...

hahaha,patotla tgntung je ayt ko..
erm, ko ble nk lansungnye?