14 April 2011

eP firdaus & Emmy M-cie *Part III*


:: saLam ::

okeh2,bertemu lagi di part III..
ni kire last la eh,pahni takde cite kawen2 dh.
tgu aku kawen plak nanti,hahahaha.. :p

majlis menyambut menantu di rumah aku.
Ahad, 10 april 2011. tema hijau epal.
pehhh,sume sdare mare pakai sehijau2 alam,hehe
cayalaaaahhh,baru la sportrim sporting!!!

ramai yang datang..sampaikan lauk habis..
tapi tak habis terus la..ade la tinggal lagi 2 jenis..
nasik minyak memang licin,nasi putih pn habis.
siap kene tanak nasik tambah..hoho
pehh,tahun lepas cukup jek lauk.
padahal same byk je kot thn lps ngn thn ni.
maybe kali ni buat bkn time cuti sekolah kot.
n x banyak kenduri tempat lain,
tu sebab ramai serbu umah aku kottt..
andaian aku laa,hehehehe..

ksian lah kawan2 aku yg datang last2 tu ek..
cm ain..wani..sian korang makan ayam goreng ngn kari daging jek.
pa'a ngn si mieza dapat mraso lauk laen x gek eh?hehe.
fendi pn datang dgn mak n kaklong die.
makcik makan dapat sume lauk x eh..alaaa,sian tol.. T_T

jamuan start dari kul 11 pagi la kot, tah la..aku tak perasan sebab aku duk sibuk dalam rumah..huhuh..tapi aku tengok dari start majlis orang ramai banget,sampai laaa jam pukul 2 petang pn penuh lagi khemah..alhamdulillah,syukur sebab ramai yg datang..seronokkk.. ^__^
bayangkan,orang beratur nk ambik makanan (self service) tu beratur sampai ke luar khemah.hohoho.pastu ade plak yg kne bdiri sekejap sbb tgu ade tempat kosong..padahal 5 khemah dh taruk..(khemah pngantin da mmg taleh kacau la kan,hehe) tapi nasib baek la ade wat ABC ngn bubur cacar (btol x den ejo 'cacar' ni gek eh?)..hilang haus dorang tgu tempat duduk tu,hehehe..

kawan2 along aku pn ramai datang haritu...
sampai ke malam ade orang ofis die yg datang..
wah3,hebat tol along..
hadiah pn kemaen byk dapek eh.
dapur gas yo sampai limo ditalo eh.haha.

bila dh selesai majlis,rase lega sangat2.
berbaloi rase penat semua tu..
thanx jugak pade smua makcik2,spupu2,nenek2 yg banyak membantu untuk kenduri di JUASSEH ni..hehehe..love u ols lah!! mwahmwahmwah!!
bile ade dorang sume,cepat lah sume keje beres.
hari isnin da setel kemas smua..
n hari selasa,aku balek KL..cuti abis dh.. T_T

okelah2,panjang sudah aku membebel.
macamni lah gayenye bile dapat menaip..hee
jom kite layan gambo2 rakyat kampung pisang juasseh!!
jika anda penggemar hijau,pasti takkan jemu tgk gambo ni.
kalo hate hijau, hate u!! hahahaha. *joke*

























































hadiah cabutan bertuah






:: seLesai ::


** diorang kate,kalau aku kawen nanti kene tambah lagi khemah.hahaha.

8 budak menulis:

mRs pOpeYe said...

sory tak dapat dtg..ko kawen aku datg ar nnt..hahaha
weh santek ar kakak ipau ko weh...pandai abang ko pilih..hihiiii..;p

aku rase ko kawen kene 10 kemah kot...hihiii

tat!n said...

hmm,takpe2.lgpn abg aku yg kawen kn.hehe.klo time aku nt ko takde mmg nk kne la kannnn..santek ea,maseh2..*bg pihak* :p

10 kemah?cukup eh?hahaha

cik ain azahar... said...

eh...suke gmbar no 1 nngan 2 yg aku ade 2..smpai gmbar no 3 tu,aku dah suke..aku nampak gemuk..damn..!!!

tat!n said...

hehehe,mne de la syg..ok yo den nengok eh..hehehe..

heart tamimi said...

manggg aii meriah tol..
cano la kalo ko lak kawen sok neh tatin..kemah smpi bengkel pzie gek eh..hohohoho..

tat!n said...

haha,agak2 lah sampai bengkel pizi poit..men jaoh laie kan,x mmpu an do..hahahah

mRs pOpeYe said...

kalo ko kawen 1 tarikh ngan aku, tak dapat aku ngan ko dtg..hahahahaa

10 masih tak cukup ker?? heheee

tat!n said...

jgn la ngade wt same ngekss..hahaha..
errr,10 byk laa..tlg byr wit kemah sparuh!!hahaha