25 April 2011

"Aku dan Baju Kurung by Maya Dhira"


:: saLam ::

harini aku nak join contest by Maya Dhira
da lame x join contest,sebab asek kalah je.haha.

okeh2,kalau nak tau syarat2 penyertaan,
korang boleh click banner contest di bawah ni k..
^___^

*comel kan maya nih*

so setelah berjam2 aku selongkar pc aku,
dgn ini aku pertaruhkan pic ini. :)

tatin n cik Hazniza

okehh,diz pic was taken on 2nd april 2011.
kat mane?tgk je mesti sume dah tau.
Pullman Lakeside Putrajaya,. :)
nice eh tempat ni?hoho

i'm wearing Green Kurung Songket while my cousin wearing Light Purple Kurung Moden.
so sweet la konon2nye..hehehe
time ni,baru balik dari Kajang.
after hantar abang sulung aku menikah. :)

owh,sbelum dapat jejak atas platform ni,
punye la lame nak tunggu kosong.hoho.
mane tak nye,ramai giler pengantin dok shoot kt sini.
tapi takpe,kami sbar menunggu..hehehhe

okelah cik Maya, i'm done!
do judge me.heee.
thanx!!

now,i wanna tag
n also my followers. :)

rugi tak join taw,hadiah die besttttt..
^_________^

till then,chow!!


8 budak menulis:

inaWzays heLas said...

aku ker cik puan wanie saleh tu?? aku kene buat?? ne de gmbr?? aku tak suke posing cm ko...hihii

tat!n said...

ko ler,sape lagi dol.hahaha.
alaaa,takkan la ko takde pic kai bju kurg.nampak beno nipunyer..haha
tu ha pic ko tu pn da pkai bju kurg kannnnnnnnnnn..tak kire,join jgk!! :P

inaWzays heLas said...

bile erk tarikh tutup tu?? cm tkde mood gi nk karang ar..hihiii

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

hai...salam kenal...^__^
comeyy ler gmbr tuh...gud luck yer..

Sumayyah Nadhirah said...

heheeh tq join =)

tat!n said...

wani: tarikh tutup 14 mei tak silap aku.hehe.cepat2,byk mse g. :)

cik izan: salam kenal jugekk..hehehe..thanxxxx.. :)

maya: welkem2.. :)

inaWzays heLas said...

iye,aku ngah cube mengupdate erk.hihii

tat!n said...

baekkk...