09 November 2010

i'm m0ving.. T_T

:: saLam ::

sorry late being update diz blog.
me currently dont have any mood to do that.

hmm,fyi bos aku da bersara bulan 9 aritu.
n x ada bos laen yg ganti post die.
so aku menetap skjap kt BPSM sblum posting.
ooohh,sgt bdebar2 tgu result okey..

mase tgu tu,bkn aku sorang jek.
ade lagi 2 org same nasib ngn aku..'no boss'
klo boleh,aku tanak r kua kkr ni..
tp nk wt cane,SYMP kn..tpakse la kua jgk sbb arahan.
ekceli kt kkr de 2 post kosong tuk jwtn aku ni,
tp,aku xde luck nk dapat..so,aku tpakse pegi JKR.
*oh,i shud be thankful coz i do hve a boss ri8 now aite? (-.-!)*

ok,on 27th oct aku dapat surat tuk pegi lapor dri JKR.
tp sbenanye x jao pn opis bru aku tu.blok dpn KKR je.hehe
tp yelaaa,tmpt bru kn..so sume rase x best.
sedih toksah ckp la kn..huuu T_T

27hb tu aku pegi lapor dri petang,malas nk g awal2.
after lapor dri,aku lek opis lme smule.hee.
esoknye,28hb tu,stat la keje aku kt opis yg baru.
n wif new bos.hohoho.rmai yg kate mcm2 sal bos bru ni.
kate garang la,cerewet la..aku pe lg,cuak ke bebeh la an..huu

aku pn rase,ohhhh sgt x best..takot..menyesal x tolak tawaran penempatan ni,.sedeh..bosan..sume ade la an..n yg plg ketara,aku semakin byk kje..hohoho
*mgu ni bos takde,so bleh la update blog.hee*
owh,balik je keje ari 1st kt tmpt baru..
trus T_T..pnt aku tahan rase tu dr opis lg..huu
sdeh sgt sbb kne tukar..hehehe..
sampaikan aku termimpi-mimpi taw..bygkan la fobianye aku smpai jadi cenggitu ek..wuwuwu

so,harini hari ke-7 aku kt ofis baru..
so far so good laa,aku x nmpk yg -ve sgt lg..
n aku mule sronok bwt keje2 aku..hehehe
karim slalu pesan cmni mse mule2 aku pindah dlu,
"sabarrrr je laa ea..mule2 mmg la camtu,sbb x biasa..nanti da lame2 ok la tu..jgn risau ea.."
n aku da mula nmpak kbenaran kata2 die,hehe.thanx! :)

so,from now on.,i feel more confident to do my job!!
my beloved frens,please give me support ea..thanx!! :)
thanx 4 reading diz n3!! :)

satu2nye pic kt tempat baru,huu
bz sgt,no time to snap2. (-_-)


** wait ahhh,de lagi best story..heeeeeeeee

7 budak menulis:

PuPeL said...

wah..dapat bos baru..aku pon bakal dapat bos baru kot..huhu..sbb katnya bos aku ni dapt pindah tp beliau senyap je tak bagitau aku

tat!n said...

yela maz,dpt bos bru ni.n tmpt bru,huhuh.tu yg sdey skit.tp da ok skg. :)
erm,ko tgu jela bos bru tu ek..hehehe,chayuk2..!

Lovely Fieyza said...

bahagianyer jaga bos bile dah tukar.. tak macam aku.. masih pool walau ditukarkan.. JPA(BK) mmg bangang.. aku mmg sakit hati!!
so enjoy ea? bersyukurla jd PA..keh3..

naDia aZ!z said...

tatin : caiyok3.. :D
sme cm aq..da pindah gak..ahahaa..
kne cube byk2 tmpat..
ehehee..bru la byk pglaman..wakakakaa..
(Ayat penaik semangat ni..)

tat!n said...

fieza,tu laa..spatotnye aku bsyukur kn de boss.hmm,tu sbb skg aku ase cm enjoy skit wt kje ni.hehehe.ko tade bos g ea..siannye,sabor ea..nt de la tu.. :)

nanad: hehehe,ko pn pndah ke?pndah ane nad?bos ok x?hehehe..tu ah,kte sndri je yg bleh pujuk ati sndri..hohoho

Miss Tasantek ~(@_@)~ said...

lek ar tin..baru2 memang tak biasa..
aku pon dulu cenggitu gak..
dah lame2..ok lar...
bos pon ok..sekepale lagi..
siap tumpahkan air kt meja aku semalam dan blah tanpa rasa besalah suh aku selesaikan sendiri :(
hahaha...

tat!n said...

hehe,tu laaa..ape2 pn yg bru kte x biasa..kn?
bos ko smpai cmtu?xda prsaan la tu,hahaha