30 December 2009

merry krismas..

hohoho,wlupn krismas da lps tp aku tetap nk wish gk.. :p
cuti 3 ari kn mgu lps,also mgu ni..syiok abis,blk kg je kje aku..hehe
so cuti 3 ari aritu aku juz dduk diam2 je kt umah,.
ari sabtu je kua,tu pn g kenduri kwen dkt ngn uma aku..

lg satu aku blk sbb adk aku awl2 da remind aku suh blk sbb
24hb result pMr die kua..nk mtk adiah katenye,buleh gitu?hoho..
takpe la,adk sorg pnye psl..tp aku tatau nk bg adiah pe,haha..
aku kate kt die,if dpt 1A aku bg rm 1.20..hahahaha.. :p
kdekot pnye kakak,tp main2 jela weh..
pastu last2 die dpt 7A's,hebat gk dak ni..
nsb aku x janji 1A rm50..klo x mlayang wit aku,ngeee..
so aku yg baik hati pn hulur la rm50 je kt die..ckup x? :p
nk blikn adiah,die sndri pn tatau die nk ape..cmne tu?hahaha..

then ari ahd tu aku pn blk la kL cm bese..
dihantar oleh,.tetttttttttttttt!!
sape ea?hehe..1st time nk mention ni..
sape lg kalo bkn si pendi muntal tu yg anto aku blk kL..hehe
fyi,die tu 'kwn baik' saye..hahaha...(jwpn artis)..
tp ktorg singgah knduri jp kt sremban,akk kawan die kawen..hoho..


apesal la muke ko cmni pendi,haha..


jerawat gatai,hee


sempat aje kami ni,ngee..kt da store.. =)


** nt aku perkenalkan siape die sbnarnye,hehehe..

4 budak menulis:

naDia aZ!z said...

ceyyyyyyyyy..
kwn baek la konon..hahaa.. :D
lame2 pndang..
da cam adek n abang la pulak..
hehee..

tat!n said...

eyt,mmg la kwn yg sgt baik pn.hahaha.like u n ur fir ri8?? :p

cm adek abg ke kami??
wah,toche2.hee.
ade gk yg pnh tpu kt ktorg..
ktorg kate yg kami ni siblings n die pcaye.hahaha,sian2..

sbnanye sje nk uji,btol ke mke kami sme?tettt!!prasan!!hahahaha..

naDia aZ!z said...

aah..ade yg same..
jap aq tilik..ape yg sme..hahaa.. :D

muke kot..
hehee.. :P
cara snyum..

yg beza,ko ppuan die llki..kah3.. (^_^)

tat!n said...

kelakian dan keperempuanan kami mmg la lain dodol,hahaha..

same ea mke ktorg?
thanx,ahahah..

kembang jp.. :p