10 August 2011

Ramadhan.. :)


:: salam ::

hari ini 10 ramadhan.
hari ini 10 hari bulan.
ada apa dengan 10 hari bulan.
aku seakan jemu dengan 10 hari bulan.

Ahhhhh..tipu!
mana bisa aku jemu dengan 10 hari bulan.
tapi kenapa aku x jemu?
sebab 10 hari bulan lah pengikat hubungan aku dan dia.

tapi siapa dia?
apakah istimewanya dia?
dia punya harta berjuta ka?
dia punya wajah tampan x terkira ka?
siapa dia???

dia..ialah teman terbaik aku
dia..ialah teman jiwa terhebat aku
dia..ialah peneman kesunyian aku
dia..ialah penawar kesedihan aku
dia..sanggup melakukan apa saja untuk aku
dia..sanggup berlagak gila-gila di depan aku utk gembirakn aku walaupun di hati dia penuh masalah membelenggu
dia..menerima seadanya aku
dia..sayang aku
dia..cinta aku
dia..segalanya bagi aku selepas keluargaku

hari ini genap 38 bulan usia hubungan kita
hari ini genap 38 bulan kita bercinta
hari ini genap 38 bulan kita menyatu jiwa

biarkan 38 bulan ini menjadi 48 selepas ini..
58..68..78..88..98..dan seterusnya hingga x terkira..
biarkan ia..biarkan..

biarkan ia x terkira seperti butiran pasir di pantai
biarkan ia x terkira seperti air di lautan
biarkan ia x terkira seperti nafas yang kita hembuskan
biarkan ia..biarkan..



HAPPY 38 MONTH ANNIVERSARY SAYANG.

^____^

Published with Blogger-droid v1.7.2

11 budak menulis:

Lovely Fieyza said...

beb.. jiwang giler.. huhu.. semoga kekal hingga ke akhir hayat.. amin..

cendawanpink said...

eppy anibersari..!!
hehee..:D
xsabo tgu besday ko nnti..
tettt..!! :P

psttt..aku ade bju belang cm ko..tp kaler merah..mr F aku gelak nengok aku pki cenggitu.. [-_-"]

Hustler said...

Suwwiittt~~~ (^_^). Alhamdulillah.. 38 Bulan Suda... Lap U lah Pendi!! Eh??

heart tamimi said...

hohoho..den balik yg hibo baco ea weyh..hahaha..kot pendi baco neh,mmng terharu tahap gaban neh.hohoho..pndai ea pulak berkato2 kawn den neh..hepi enibeseri!! smoge kekal selamanyer!! aminnnn~

tat!n said...

fieza,hehe.tah la.blk keje smlm trus mngarang.terjiwang puleks.hee.maseh dear.. :)

nanad,toche2!!besday aku??tetttttttttt..its ur turn plak..hehehe..ko pn ade bju cmtu???nape die gelak??haiss,x baek punyeee..hihi..cm nyenyamuk an,ngeee

mawiiiiii..suwwitt like kurma kan..manisnya kurma ini..hahaha..ko tayah nk lap pendi sgt k..he's mine!giteewww..wakakakaka

pujiesayam,ko terharu ke yangg..okeh,den baco balek pn den tharu sbb x sangko den yg tulih ni..hahaha..pendi baco da nangih guling2 ateh mejo dh..hahaha..thanx syg,aminnnnn.. ^^

nur aishah bte abd hadi said...

suka lah baju itu
beli kat mana babe
hee
act baju tu xda lengan an
wee

nisa hamdan said...

eishh tatin ke yg karang ni???walawehhh ak tabik sepering la!!!!tau la BM dpt A1!!!heheheh
suke bj tu!!asl nk beli je d0k senteng!!!huhhh nk jgk!!nk kte carik kt sg.duit ek.ehh sg.wang :p

tat!n said...

ecah: suke yea.nice n simple kn.hee.aku bli kt pasar tani kt s.alm.heee.mmg xde lengan.dats y kne cover ngn cardi. :)

nisak: hahaha,den la yg mengarang.hebat trase diri ini tatkala membacanya semula.hahahaktui!! ;p
takde makne bM aku A1 nokkk..ko laen ar..hahaha
jommmmmmmmm nt kte carik baju cmni same2 k..

Miss Tasantek said...

cantik baju kau :) tapi...kalau nak tunggu aku pakai tahun depan la gamaknye..hehehe..:)
btw, taniah dapat bertahan hingga 38 bulan. keep your relationship tight dear :) semoga tamat zaman bujang kau dengan pendi :)

Sumayyah Nadhirah said...

comeynye tatin pakai cmtu....sukeeee

tat!n said...

tasa: weyy aku rase if ibu ngandung yg tecik molek cm ko pkai mst lg comellllllssss!!heee.
welcome dear.doa2 la jdoh aku pjg ngn pendi yea. :)

maya: alolo,suke yea..maya pakai la jugak..hee..maseh dear.. :)